Bent u niet tevreden over uw huidige borduurder? Stap gratis over naar Stitch4all !

Heeft u in het verleden al ooit een borduurkaart bij een andere borduurder aan laten maken en bent u niet tevreden over de kwaliteit of prijs? Dan kunt u deze kosteloos laten overzetten naar Stitch4all. Heel gemakkelijk zelfs.

Een door een borduurder aangemaakte borduurkaart is uw eigendom. Deze wordt vaak door een borduurder bewaard voor het geval u in de toekomst nog meer kleding wilt laten borduren. U heeft er echter voor betaald en het blijft uw eigendom. De borduurkaart kan  in digitale vorm ieder willekeurig moment opgevraagd worden. Heeft u liever dat wij de overdracht voor u regelen? Geen probleem. We leveren deze service graag voor u.

Waarom zou u overstappen?

Omdat onze kwaliteit hoog, en prijs laag is. Ook voor eventuele naleveringen. En daardoor heeft u nu en later continue hetzelfde bedrijfslogo op uw werkkleding.

Who We Are:

Stich4all is een borduuratelier en is gespecialiseerd in het machinaal en industrieel borduren van logo's, teksten en afbeeldingen op (werk-)kleding. Stitch4all beschikt over ruim 12 jaar machinaal borduurervaring voor zakelijke en particuliere klanten. We hebben kennis en ervaring opgedaan om te komen van een foto naar een geborduurd-logo op uw kleding. Het betreft hier specifieke werkzaamheden op het gebied van digitalisering, aanmaken borduurkaarten, adviseren over kleur/materiaal-gebruik en machinaal borduren.

Contact Us

(031) 0344-624201

stitch4all@stitch4all.nl

www.stitch4all.nl

@stitch4all.nl

fakebook.com/stitch4all

vimeo.com/stitch4all