Pricing Tables

Elk bedrijf, vereniging, stichting, e.d. heeft een eigen naam en eventueel een eigen logo. Door de naam of het logo op uw bedrijfskleding, cq. sportkleding te borduren krijgt uw bedrijf een uiterst representatief voorkomen.

Een logo kan op elke gewenste positie op vele soorten textiel worden aangebracht. Dit kan bijvoorbeeld op poloshirts, caps, handdoeken, blouses,etc. Wat u maar wilt. Kijk in de PHOTO-GALLERY voor een globaal overzicht van artikelen waarop geborduurd kan worden.

Dit betekent echter vaak wel dat er per klant een stuk maatwerk verricht moet worden. Logo's moeten worden gedigitaliseerd en omgezet naar een zogenaamde borduurkaart

Bent u geinteresseerd dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Voor bedrijfs- /persoons-namen en/of teksten zijn een groot aantal (standaard-)lettertypes aanwezig. Voor borduringen met deze standaard-letterypes is geen extra borduurkaart nodig. U betaalt dan niet voor het digitaliseren, maar alleen voor de borduring zelf.

Wilt u een afwijkend/eigen lettertype dan is dat natuurlijk mogelijk. Hiervoor is echter maatwerk noodzakelijk.

 

Ook beschikt Stitch4all over een groot aantal standaard-borduur-afbeeldingen. Voor deze categorie afbeeldingen is al een borduurkaart aanwezig. Maakt u een keuze uit deze categorie afbeeldingen dan betaald u ook hier alleen voor de borduring zelf. Wilt u een afwijkend/eigen afbeelding dan is dat natuurlijk mogelijk. Hiervoor is echter maatwerk noodzakelijk.

Bent u geinteresseerd dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Gratis

Advies

Overstapservice

Alfabetten

Afbeeldingen

va. 25 €

borstlogo

ruglogo

mouw

caps

badges

offerte

grootte logo

aantal borduursteken

aantal kleuren

verstelwerk

verpakken

offerte

handdoeken

caps

geboorteberen

geboortepakket

sweaters

shirts

Who We Are:

Stich4all is een borduuratelier en is gespecialiseerd in het machinaal en industrieel borduren van logo's, teksten en afbeeldingen op (werk-)kleding. Stitch4all beschikt over ruim 12 jaar machinaal borduurervaring voor zakelijke en particuliere klanten. We hebben kennis en ervaring opgedaan om te komen van een foto naar een geborduurd-logo op uw kleding. Het betreft hier specifieke werkzaamheden op het gebied van digitalisering, aanmaken borduurkaarten, adviseren over kleur/materiaal-gebruik en machinaal borduren.

Contact Us

(031) 0344-624201

stitch4all@stitch4all.nl

www.stitch4all.nl

@stitch4all.nl

fakebook.com/stitch4all

vimeo.com/stitch4all