Aanmaken borduurkaart

Als u een logo van uw bedrijf, vereniging, stichting e.d. wilt laten borduren, moet er eerst een zogenaamde borduurkaart worden gemaakt. Dat wil zeggen dat er een programma wordt geschreven zodat de computer het logo kan “lezen” en dat de borduurmachine kan gaan borduren. Deze borduurkaart is een eenmalige aanschaf en kan oneindig vaak gebruikt worden.

Hoe verloopt het proces om te komen tot een borduurkaart?

U levert het logo van uw bedrijf of vereniging aan.

 

bedrijfslogo

 

foto: stitch4all logo

Uw logo wordt per kleur opgebouwd. Alle componenten van uw logo krijgen een kleur toegewezen. Componenten met dezelfde kleur worden later ook in met eenzelfde kleur geborduurd. Op dit moment wordt de basis gelegd voor het gebruik van kleuren binnen het logo.

digitaliseren

foto: stitch4all pre borduurkaart

Het wordt zichtbaar uit hoeveel steken uw logo bestaat. Ook wordt bepaald hoe groot het logo moet worden en wat de steekrichting en steekgrootte moet worden. Binnen dit ontwerp worden fictieve kleuren gebruikt, enkel om de verschillende kleuren garen aan te kunnen geven. Welke kleur daadwerkelijk voor uw logo wordt gebruikt vindt in overleg met de klant plaats.

borduurkaart

foto: stitch4all borduurkaart

Het uiteindelijke resultaat, geborduurd op textiel.

geborduurd logo

foto: stitch4all geborduurd logo

Who We Are:

Stich4all is een borduuratelier en is gespecialiseerd in het machinaal en industrieel borduren van logo's, teksten en afbeeldingen op (werk-)kleding. Stitch4all beschikt over ruim 12 jaar machinaal borduurervaring voor zakelijke en particuliere klanten. We hebben kennis en ervaring opgedaan om te komen van een foto naar een geborduurd-logo op uw kleding. Het betreft hier specifieke werkzaamheden op het gebied van digitalisering, aanmaken borduurkaarten, adviseren over kleur/materiaal-gebruik en machinaal borduren.

Contact Us

(031) 0344-624201

stitch4all@stitch4all.nl

www.stitch4all.nl

@stitch4all.nl

fakebook.com/stitch4all

vimeo.com/stitch4all